Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliğinde Yeni Dönem

Türkiye genelindeki 300 Birliği ve yaklaşık 450 bin Süt Üreticisini temsil eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Olağan Seçimli Genel Kurulu 03.04.2015 tarihinde Sayın Bakanımız M.Mehdi EKER’in de katılımıyla gerçekleşmiştir.

Yapılan Genel Kurul da Denizli İli Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Münir ALTINBAŞ, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve yapılan görev dağılımı sonucunda Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğine seçilmiş ve imza yetkisi ile yetkilendirilmiştir.

Gerçekleşen bu genel kurul sonucunun tüm üreticilere , Denizlimize , Ülke genelindeki tüm üye Birliklerimize Ve Türkiye Tarım ve Hayvancılığına hayırlı olmasını dileriz.

IMG_8329IMG_8353IMG_8529IMG_8831